KOMMUNIKATION

Hvis du har brug for skriftligt indhold til et website, er vi klar til at hjælpe dig. Vi sikrer, at dine kunder bliver præsenteret for tekster med teknisk knowhow inden for din branche.

ARTIKLER

Artikler er vigtige for din hjemmeside. De udgør indhold, som kan give dig en bedre rangering i søgemaskinerne. Du kan bruge dem til at vedligeholde relationen til dine følgere på sociale medier. De er med til at få din hjemmeside til at fremstå opdateret, spændende og branchespecifik.

PRODUKTBESKRIVELSER

En god produktbeskrivelse fremhæver kvaliteten i et produkt og fremstår i kort form. Det handler om at få en god beskrivelse og relevante søgeord med uden at trætte læseren. Vi laver alle slags produktbeskrivelser for dig, som har en kvalitetsvare eller service og gerne vil have fremhævet det.

NYHEDSBREV

Et nyhedsbrev er en god mulighed for at præsentere din virksomhed for dine brugere. Her kan du målrette dine artikler og andet content til dem, der gerne vil vide mere om dit brand eller holdes opdateret med de nyeste tilbud. Med et nyhedsbrev får du en dybere forståelse for din målgruppe.

SOME-TEKST

Tekster til de sociale medier kan være vanskelige at udforme. De skal kunne gribe folks opmærksomhed og samtidigt passe med det brand, der lægger dem ud. Derudover skal indholdet udformes til den specifikke platform. Vi kan lave fængende opslag, der øger dit engagement på dine SoMe-kanaler.

SEO-TEKST

SEO er et af de vigtigste redskaber, når du gerne vil gøre dig selv synlig online. SEO hjælper dig med at rangere øverst i søgemaskinerne ved at tilføje nøgleord og links til dit indhold, som er relevante for dine mulige brugere. Vi kan producere SEO-optimeret tekst til dig.

ØVRIG TEKST

Falder din ønskede tekst ikke ind under de andre kategorier?
Fortvivl ej!
Du er altid velkommen til at kontakte os med dit specifikke ønske, og så skal vi nok finde en løsning, der passer dit behov. Vi er med dig hele vejen og sætter prikken over i’et.

Scroll to Top