Om os

Vi ønsker at forfatte den højeste kvalitet af tekstindhold på markedet. I RPS stiler vi efter at hjælpe alle vores kunder og samarbejdspartnere med at formulere sig på den mest attraktive, inddragende og relevante måde. Med baggrund i tekstforfatnings- og kommunikationsbranchen vil vi sørge for, at dit produkt eller din service bliver underbygget med enestående skriftligt indhold.

Reddet På Stregen blev grundlagt i 2018 og omlagt i 2020. Udgangspunktet var et ønske om at hjælpe private og virksomheder med kommunikation – i første omgang dækkede det korrektur, oversættelse og omskrivning, senere hen er også tekstproduktion blevet en del af vores ydelser.

Vi har en fordelagtig blanding af tekstforfattere og korrekturlæsere i forskellige aldre med forskellige baggrunde, så vi har mulighed for at koble hvert eneste tekstønske sammen med den mest optimale tekstekspert. Du bør derfor aldrig være nervøs for, om du modtager din tekst til tiden, for kvaliteten af vores arbejde eller for overholdelse af aftalen. Alle tre leverer vi hver eneste gang.

Scroll to Top