Forløb/levering

TEKSTPRODUKTION

Vi leverer tekster på et hav af forskellige måder. Sidder du for eksempel i en virksomhed, som løbende skal bruge tekst til SoMe og hjemmeside, laver vi en fast aftale om levering. Er du på den anden side selvstændig og skal bruge fem artikler samt en introtekst til dit nyhedsbrev hurtigst muligt, har du et andet behov.

I nogle tilfælde giver det mening, at vi allokerer resurser til at sidde hos din virksomhed/organisation og arbejde. I andre tilfælde giver det bedre mening blot at levere tekst fra vores kontor.

Derfor er det svært at sige noget generelt om, hvordan levering af vores tekstproduktion kommer til at foregå med dig.

Og derfor opfordrer vi samtidig til, at du kontakter os med en forespørgsel. Det er nemt, og vi lover ikke at rende efter dig med tilbud og gode idéer, hvis du takker nej til vores ydelse.

 

KORREKTUR

Når vi har indgået en aftale om korrekturlæsning, og det er relevant for dig at sende os din tekst, kan du sende den til os via kontakt@reddetpaastregen.dk.

Efter endt korrekturlæsning modtager du teksten i to filer:

1. Her kan du se alle ændringsforslagene, således at du kan gennemgå dem selv.

2. Her er alle ændringsforslagene godkendt, således at du har mulighed for at slippe for at gennemgå alle ændringsforslagene.

Husk altid at gennemgå og slette samtlige kommentarer, inden du publicerer eller afleverer din tekst.

Leveringstiden er inden for tre døgn, efter tekstfilen er modtaget hos os.

NB! Hvis tekstopgaven haster meget, kan vi tilbagelevere den inden for et døgn med en prisstigning på 50 procent af den samlede ordre.

 

I tvivl om vores behandling af dine data? Læs mere her.

OBS! Ved samtlige ordrer gælder det, at vi udsender en faktura sammen med levering af det færdige produkt fra os til dig. Har vi en fast aftale, fakturerer vi løbende hver måned med betalingsfrist i slutningen af måneden. 

Scroll to Top