Case: Go Dream

Opdaterede produktbeskrivelser til Go Dream

go-dream-gavekort-rps

Go Dream havde brug for korrektur og omskrivning til en lang række af deres gavekort. Reddet På Stregen leverede af flere omgange denne service hurtigt og billigt.

Baggrund
Go Dream er en førende virksomhed inden for oplevelsesgaver, og de tilbyder et bredt udvalg af unikke og mindeværdige oplevelser til deres kunder. Som en del af deres fortsatte kommunikationsindsats, ønskede Go Dream at forbedre deres produktbeskrivelser til fysiske gavekort og web, og her kom Reddet På Stregen ind i billedet som en erfaren kommunikationsvirksomhed med specialisering i tekstforfatning og -revision.

Udfordring
Go Dream havde i to tilfælde brug for professionel hjælp til at gennemgå en lang række nye produkttekster. Disse tekster skal virke sælgende, men også fyldestgørende i beskrivelserne. Der var behov for at forbedre kvaliteten af teksterne ved at sikre korrekt grammatik, stavekontrol og en sammenhængende tone. Samtidig skulle produkterne lanceres hurtigst muligt, og der var derfor tale om en hasteopgave. Reddet På Stregen leverede det færdige resultat inden for 48 timer.

Løsning
Reddet På Stregen blev ansat til at levere omfattende korrekturlæsning og omskrivning af tekster for at opnå et mere poleret og engagerende kommunikationsmateriale for Go Dreams kunder. Først blev der foretaget en omfattende korrekturlæsning for at rette eventuelle stavefejl, grammatikfejl og tegnsætningsfejl. Dernæst blev der lagt særlig vægt på at forbedre teksternes klarhed og læsevenlighed, så de i højere grad stemte overens med Go Dreams målgruppe. I denne omgang blev indholdet yderligere omskrevet med fokus på at udforme mere livlige beskrivelser, bruge ordvalg og sætninger, der vækkede følelser hos læseren, og understrege de unikke aspekter ved hver enkelt oplevelse.

Resultater
Go Dream oplevede en forbedring i deres kommunikationsmateriale efter samarbejdet med Reddet På Stregen. Produktbeskrivelserne blev mere præcise, engagerende og letlæselige. Derfor vendte Go Dream senere tilbage med ønsket om igen at optage et samarbejde med henblik på lancering af nye produkter.

Konklusion
Gennem samarbejdet mellem Go Dream og Reddet På Stregen, lykkedes det at forbedre Go Dreams kommunikationsmateriale markant via levering af professionel korrekturlæsning og omskrivning af tekst.

Scroll to Top