Case: Kvalifik

Effektiv omskrivning og hurtig levering: Kvalifik modtog hjælp til engelsk hjemmesidetekst

kvalifik_logo

Reddet På Stregen indgik i et samarbejde med virksomheden Kvalifik for at omskrive og forbedre deres engelske hjemmesidetekster. Gennem en hurtig og effektiv indsats, leverede RPS kvalitetsændringer, der optimerede præsentationen af Kvalifiks hjemmeside.

Baggrund
Kvalifik er et innovativt, kreativt bureau med hovedkontor i København. Siden 2015 har de assisteret startups, NGO’er og virksomheder i at realisere deres digitale mål gennem udvikling af hjemmesider, webplatforme og applikationer. Kvalifik ønskede at præsentere deres virksomhed og tjenester mere professionelt og målrettet, når det gjaldt den engelsksprogede del af deres hjemmeside.

Udfordring
Kvalifik ønskede at forbedre deres hjemmesidetekster og skulle derfor bruge et kommunikationsbureau med ekspertise inden for korrektur, tekstforfatning og omskrivning. Kvalifik havde brug for omskrevne tekster inden for en tidsramme på fem dage, da de ønskede at opdatere deres hjemmeside hurtigt. Kvalifik havde behov for klarhed over ændringerne og en overskuelig fremstilling af de omskrevne tekster.

Løsning
RPS tog udfordringen op og arbejdede effektivt for at omskrive Kvalifiks engelske tekster. På blot et døgn leverede RPS de nye tekster, der blev omhyggeligt redigeret og omskrevet. RPS forlængede nogle tekster og forkortede andre, afhængig af hvad der var nødvendigt for at skabe en mere præcis og informativ beskrivelse af Kvalifiks tjenester. Efter omskrivningen præsenterede RPS Kvalifik for to forskellige dokumenter. Det ene dokument indeholdt alle rettelserne, så Kvalifik kunne se, hvad der var blevet ændret. Det andet dokument viste de godkendte rettelser og præsenterede de omskrevne tekster i deres endelige form, hvilket hjalp Kvalifik med at evaluere resultatet.

Resultater
Reddet På Stregen leverede de omskrevne tekster inden for tidsfristen og opfyldte dermed Kvalifiks behov for hurtig levering. Kvalifik modtog en omfattende revision af deres tekster, der forbedrede præsentationen af deres virksomhed. De to dokumenter fra RPS gav Kvalifik en dybdegående forståelse af ændringerne og en klar præsentation af de endelige tekster.

Konklusion
Samarbejdet mellem Reddet På Stregen og Kvalifik viser, hvordan effektiv omskrivning og hurtig levering kan forbedre en virksomheds præsentation på deres hjemmeside. RPS’ ekspertise inden for tekstforfatning og omskrivning sikrede, at Kvalifik fik de nødvendige ændringer og en mere professionel kommunikation på engelsk.

Scroll to Top